top of page

P R O J E C T E N

Legal Together voert zelf geen projecten uit maar ondersteunt projecten van organisaties die zich inzetten voor kennisdeling en educatie in ontwikkelingebieden. Daarbij bewaakt Legal Together voortgang en transparantie van de betreffende projecten. 

F C F A

De Nederlandse stichting Foundation Care For All ("FCFA") en haar Nepalese zusterstichting Care For All ("CFA") zijn actief in Nepal. Vanuit Nederland financieert FCFA projecten die worden geinitieerd en uitgevoerd door CFA. Projecten worden alleen uitgevoerd met draagvlak en eigen inbreng van de lokale bevolking. 

 

Huidige projecten die Legal Together ondersteunt zijn:

- de bouw van scholen

- leraren training

- het verstrekken van studiebeurzen in Sankhu

- een Awareness programma met essentiele informatie over hygiene en milieu

 

Wij zijn trots op de succesvolle samenwerking met FCFA. We hebben in december 2015 een brief van FCFA ontvangen met daarin een evaluatie van de succesvolle samenwerking tussen partijen. Ook zijn onze projecten genoemd in de nieuwsbrief van FCFA. 

 

Meer informatie is te vinden op www.fcfa.nl

S T I C H T I N G  M A Y A 

Stichting Maya is een Nederlandse stichting die zich inzet voor de verbetering van lokale leefomstandigheden en educatie in de afgelegen gebieden van Nepal. Stichting Maya werkt nauw samen met de lokale bevolking.

 

Legal Together ondersteunt Stichting Maya in meerdere projecten. Na de aardbeving heeft Stichting Maya o.a. met fondsen van Legal Together directe noodhulp kunnen verrichten. Een nieuw initiatief dat in 2016 zal worden uitgerold is het project "Vroedvrouw Nepal". Klik hier voor een verdere beschrijving van Maya van het project. 

 

Meer informatie over Maya is te vinden op www.stichting-maya.nl

 

 

bottom of page